Filosofi

Daglig leder Klaus Emler og Reinhold Braun om selskapets Sortimo filosofi:

Å tilfredsstille morgendagens krav allerede i dag... 

...er kravet til vår suksessrike, schwabiske tenkeboks. I vårt stamhus i Zusmarshausen produserer ca. 700 medarbeidere alle Sortimos produktserier. Fra dette eneste produksjonsanlegget går vår innovasjon til hele verden – garantert med beste kvalitet. 

Til tross for den globale markedsspredningen er vi stolte av hjemstedet vårt, Zusmarshausen. Dette gir da også avgjørende fordeler: Produksjonsforløpene er slanke og våre fagfolk godt kvalifiserte. På grunn av den korte veien kan vi optimere produktene våre hele tiden, og samtidig garanteres en uavbrutt informasjonsflyt. Den opparbeidede ekspertisen sørger for at innovasjoner og systemløsninger utviklet her, ikke kan kopieres – i hvert fall ikke i kvaliteten "Made in Germany". 

Alle produktlinjene fra Sortimo bærer TÜV-stemplet for testet kvalitet, og har bestått kollisjonstester med glans. 

Vi ønsker ikke bare å skaffe nye kunder, vi ønsker å få nye fans! Og da gir vi alt! 

Av denne grunn produserer vi ikke bare bilinnredninger, men utvikler løsninger for intelligent mobilitet. Vår kunde skal ikke bare bruke våre produkter, men spore merverdien hver dag slik at han eller hun blir en Sortimo Fan. Vi utvider derfor stadig vår produktserie, byr på et stort utvalg av tilbehør og finner alltid opp intelligente tillegg til våre innredninger. 

Innovasjonskraft er vårt konkurransefortrinn og vår drivkraft som har gjort oss til markeds- og teknologileder med et sterkt bransjenavn. Våre eksperter i forskning og utvikling av nye teknologiske løsninger garanterer at produktene fra Sortimo alltid er i forkant av markedskravene. De utvalgte materialene samsvarer med den nyeste utviklingen, er ekstremt slitasjesterke og holdbare. Gjennomtenkt ergonomi og best passiv sikkerhet er viktige faktorer som også fremhever produktene våre i den harde arbeidshverdagen. 

Sammen med et dekkende nettverk av egne filialer og stasjoner i Tyskland, og 9 internasjonale datterfirma er vi alltid helt i nærheten av våre kunder, og kan oppfylle kravene og ønskene deres til enhver tid umiddelbart og på en pålitelig måte. 

Opplev dagens innovasjoner og morgendagens ideer ... 

Sortimos ledelse