Bruksområder

Sortimo-produktserien kan brukes på mange forskjellige måter alt etter kundens ønsker.
For å gjøre letingen etter et egnet Sortimo-produkt lettere finner du her forskjellige bruksområder i kombinasjon med Sortimo-produktserien.

FORDELEN

Bokser og kofferter kan integreres i en standard bilinnredning: Globelyst eller simpleco til små varebiler.

Med Sortimos mobile system vil du som elektriker, tømrer, blikkenslager, kjølemontør eller annen type håndverker alltid være forberedt og kan hjelpe dine kunder raskere.

FORDELEN

Sortimo bilinnredning Globelyst tar høyde for sikker transport av ditt utstyr. Kofferter og bokser kan integreres i selve innredningen eller ved hjelp av originaltilbehør f.eks. koffertfikseringen. I samarbeid med flere ledende verktøyprodusenter f.eks. Bosch og Förch, har vi utviklet spesielle innsatser til L-BOXXen, som utstyr fra disse leveres i som standard.

Til Globelyst innredninger tilbyr Sortimo en justerbar MultiSlide for alle verktøykofferter fra andre merker.

FORDELEN

For sikker transport av stort gods og emner av ukurrant størrelse tilbyr Sortimo mange forskjellige fastsurringssystemer. Surreskinner til gulvplater og sidekledning og mange varianter av surrestropper og fittings og spennstenger som kan monteres både vannrett og loddrett i lasterommet.

Disse kan naturligvis integreres i bilinnredningen.

FORDELEN

Alu-spennstangen, bekledd med kunststoff, sikrer og beskytter lasten mot transportskader. Sortimo har et stort utvalg av produkter for beskyttelse av gods, varer og verktøy.

For montering av surreskinner er gulvplate og sidekledning nødvendig. Mindre emner og smådeler integreres og sikres i bilinnredningen.

FORDELEN

Sortimo har det tilbehør du har bruk for når du skal transportere farlig gods på en sikker måte. Det gir trygghet i hverdagen!

Sortimo tilbyder dessuten et ventilasjonssystem som kan brukes til utluftning og ventilasjon avhengig av om det transporteres tunge eller lette gasser.

FORDELEN

Alle våre bilinnredninger er utviklet og tilpasset for transport av verktøy. Alt fra spesialholdere til klemlister og kroker - og naturligvis hele tilbehørsserien til Sortimo BOXX-program.

Verktøykoffertene er laget i metall og er derfor ekstremt robuste. De forskjellige innsatsene gjøre det mulig å dele inn kofferten etter eget ønske. Alle kofferter og bokser passer inn i våre innredninger og kan transporteres på en sikker måte.

FORDELEN

Sortimo har utviklet tre forskjellige typer løsninger som alle hjelper deg å gjøre jobben på veien litt enklere.

 

CarMo, Autoassistenten og Automanager.

Wie de kofferruimte van de personen auto’s, SUV’s of de stationwagens wil gebruiken, is met de CarMo het beste geholpen. De CarMo is een lichte, snel in de kofferruimte te integreren vloerplaat voor de toepassing van het L-BOXXen assortiment.

Voor het vervoer van opdrachten, ontwerpen, documenten alsook het gebruik van de lunch in de cabine adviseren wij de autoassistent. De autoassistent is tijdens de rit uw extra hand en biedt orde en opbergmogelijkheid voor alles, wat u in de cabine nodig heeft.

FORDELEN

Malere, montører, tømrere og blikkenslagere har bruk for plassen på taket for sikker transport av de komponentene som ikke får plass i varerummet.

Den praktiske rørholderen er det perfekte supplement til TopSystemet. På den måten kan lange komponenter transporteres tørt og sikkert ut til arbeidsplassen. Endekappen kan låses og den er enkel og lett å betjene.