Bilinnredninger

Orden er slagordet for den profesjonelle arbeidshverdagen som starter allerede i bilen. Fordi hvert kilo unødig last koster drivstoff, og tur/retur forbruker tid. Orden ved hjelp av Sortimo bilinnredninger for nyttekjøretøy sørger for en tydelig høyere effektivitet og dermed en bedre økonomisk drift. Bruker erfarer en entydig lettelse i sin arbeidshverdag ved hjelp av en enkel organisasjon samt god oversikt over verktøy og materialer i bilen. 

Sortimo byr på forskjellige muligheter for forskjellige kjøretøytyper og bransjer. Med våre bilinnredninger har vi sikkert også den perfekte løsningen for deg.

OVERSIKT OVER SORTIMO BILINNREDNINGER

Globelyst


Bilinnredningen Sortimo Globelyst sørger for orden i kjøretøyet. På grunn av den spesielle materialsammensettingen av høyfast stålplate, lett aluminium og robust plast sørger Sortimo Globelyst for høyeste kvalitet.

Lær mer

WorkMo


WorkMo står for Work Mobility. WorkMo er et multifunksjonelt system som kan brukes som verkstedsinnredning, transportsystem, verkstedsvogn og verkstedsbenk. WorkMo demonteres raskt og svært enkelt – hvor, når og hvordan du ønsker.

Lær mer